5 in 1 jalkojenhoitolaite ja muita uutuuksia

 
 
 
 
JALKALÄÄKÄRIN SUUNNITTELEMA ”JALKAHIEROJA” KOTIKÄYTTÖÖN
 
 
Kärsitkö jalkakivuista? Et suinkaan ole ongelmasi kanssa yksin, sillä 80% ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä jalkakivusta. On myös olemassa keinoja lievittää kipua ja saammekin nyt esitellä sinulle uuden tehokkaan tuotteen jalkakivun hoitoon.

HighHealer on maailman ensimmäinen jalkojen hoitoon suunniteltu laite, joka yhdistää 5 erilaista hoitotapaa. Sen avulla käsittelet jalan, nilkan ja pohkeen lihakset nopeammin sekä tehokkaammin kuin koskaan aiemmin.
 
 
 
 
 
 
 
HighHealer on jalkalääkäri Tohtori Stephen Buin suunnittelema tuote. Stephen on erikoistunut jalkakirurgian puolelle ja hän on tehnyt leikkauksia yli 18 vuoden ajan. Lääkärinä Stephen tietää, että suurin osa jalkaleikkauksista olisi voitu välttää, jos potilaat olisivat hoitaneet jalkapohjiaan omatoimisesti kotona.
 


Stephen on myös itse kokenut plantaarifaskiitin vaivat  aloitettuaan maraton harrastuksen ja tällöin hän huomasi, miksi asiakkaat eivät noudata lääkärien antamia ohjeita jalkapohjan hoitoon.
 
 

Kiireinen elämä ja liian monta eri liikettä hoitaa jalkaa tuntui hänellekin liian työläältä. Tämän takia Stephen halusi tehdä tuotteen, joka yhdistäisi eri hoitomenetelmät yhdeksi tuotteeksi ja säästäisi ihmisten aikaa tinkimättä kuitenkaan hoidon laadusta.
 
 

HighHealerin viidellä eri hoitotavalla voit hoitaa useita jalan eri alueita, poistaen haasteet ja turhautuneisuuden suorittaa erillisiä harjoituksia:

  1. Kylmä- ja kuumahoito vuolukivellä
  2. Plantaarifaskian venytys
  3. Jalkapohjan hieronta
  4. Jalkapohjan lihasten vahvistaminen
  5. Pohkeen venytys
Oikean kulman hakeminen pohkeen venytyksessä seinää vasten voi olla haastavaa ja ylivenytyksessä voi jopa loukkaantua. HighHealerin avulla saat juuri optimaalisen kulman pohkeen venytykselle. Voit siis keskittyä olennaiseen - jalkojesi hoitoon!
 

 

ÄLÄ JÄTÄ ARVAILUN VARAAN

80% ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä jalkakivusta. Yleisin syy jalkapohjan kipuun on vaiva nimeltä plantaarifaskiitti (luupiikki). Paras tapa hoitaa plantaarifaskiittia eli jalkapohjan kalvon tulehdustilaa on kylmä hoito, venytys sekä ympäröivien lihasten vahvistaminen.

Hoitamattomana kipu voi yltyä pahemmaksi, jolloin kävelystä tulee mahdotonta. Tällöin äkilliseen hoitoon saatetaan käyttää kortisonipiikkiä, joka yleensä auttaa äkilliseen kipuun, mutta ei poista oikeaa ongelmaa. Vuosia kestänyt plantaarifaskiitti saatetaan myös leikata lääkärissä. Suurin osa jalkakirurgiaan asti joutuneista vaivoista olisi mahdollista hoitaa yllä olevilla menetelmillä, joten älä jää odottamaan liian pitkään.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tutustu myös saman sarjan muihin tuotteisiin:
HighBaller
Hierontalaite
HighRoller
Putkirulla telineellä
 
 
 
Lahjavinkki!
HighRoller -tuoteperheen hyvinvointia tukevat tuotteet ovat myös loistava joululahjaidea läheiselle. Laadukkaasta lahjasta on iloa pitkään!