Hyvän olon lahjavinkkejä isälle ja isoisälle

 

Isänpäivä lähestyy ja on aika muistaa isää ja isoisää.

Olemme koonneet tähän hyödyllisiä hyvän olon lahjavinkkejä, jotka saat tilattua helposti verkkokaupastamme.

 

 

Liukkaat kelit saapuvat juuri parahiksi isänpäivän tienoilla. Mitäs jos antaisit isälle tai isoisälle mahdollisuuden turvallisempaan ulkoiluun?  Kenkiin kiinnitettävät liukuesteet ja kävelykeppiin kiinnitettävä jääpiikki tekevät liukkailla keleillä ulkoilusta turvallista. 

 

 

 

 

 

Kävelykepit ja muut liikkumisen apuvälineet ovat hyvä idea iäkkäämmälle isälle, jonka liikkuminen kaipaa jo tukea.

 

 

 

 

 

Ajankohtainen lahjaidea on myös ihanan lämpimät villaiset tukipohjalliset, jotka isä tai isoisä voi sujauttaa ulkoilukenkiin tai saappaisiin. Lahjan saaja muistaa varmasti lämmöllä lahjan antajaa kylmillä keleillä ulkoillessaan, kun jalkoja ei palele pakkasillakaan!

 

 

 

 

 

 

Paljon matkustelevalle sekä istuma- tai seisomatyötä tekevälle isänpäivänsankarille hyödyllinen lahja olisi medin laadukkaat matkustus-/tukisukat. Niiden kevyt kompressio vilkastuttaa verenkiertoa ja ehkäisee jalkojen turvotusta pitkään paikallaan ollessa.

 

 

 

 

 

Onko isälle tai isoisälle sattunut jokin tapaturma tai onko vanha loukkaantuminen alkanut vaivaamaan, eikä liikkuminen suju entiseen malliin? Mikäli liikkumiselle ei ole terveydellistä estettä, kannattaa liikuntaa jatkaa tuen avulla. Valitse isälle sopiva tuki valikoimastamme tai anna isän itse valita oikea tuki verkkokaupastamme ja tilaa se hänelle.

 

 

 

 

Pienapuvälineistä löytyy myös monenlaisia lahjavinkkejä isälle. Pienapuvälineet tuovat arjen askareisiin kaivattua apua, mikäli käsien puristusvoima tai kehon liikkuvuus on vähentynyt. Esimerkiksi purkkien avaaminen, nappien napitus  tai kenkien jalkaan laittaminen on helppoa pienapuvälineiden avulla.

 

 

 

 

Haluaisitko antaa isälle lahjaksi makoisammat unet ja virkeämmän olon? Kehon lämmön ja painon mukaan muotoutuva tyyny parantaa unen laatua ja edistää palautumista. Kun yöllä nukkuu hyvin, herää aamulla virkeänä ja energisenä. Usein myös niska- ja selkäsäryt helpottuvat muotoutuvan tyynyn myötä. Laadukas ja muhkea peitto puolestaan pitää isän sopivan lämpöisenä läpi yön. Täällä voit tutustua laadukkaisiin peittoihin, tyynyihin ja patjoihimme. 

 

 

Isänpäivää vietetään tänä vuonna marraskuun 11. päivä.

4.11.2018 mennessä tilatut, varastosta löytyvät tuotteet ehtivät ajoissa perille.

Hyvää isänpäivää sekä parempaa vointia ja hyvää oloa jokaiselle isälle ja isoisälle!