Monikäyttöiset paljasjalkakengät

 

Leguano paljasjalkajalkakengät ovat ulkonäkönsä, keveytensä ja pitävän pohjansa ansiosta todella monikäyttöiset! Niistä saat luotettavan kaverin moneen paikkaan! Lue alta missä kaikkialla me olemme Leguanoja käyttäneet. 

 

Töissä. Leguanot sopivat todella hyvin työkengiksi. Leguanoja löytyy pirtsakan sporttisista malleista hillittyihin ja huomaamattomiin mustiin avokkaisiin. Paljasjalkakengät ovat myös oiva valinta, mikäli teet työtä useassa työpisteessä ja sinun täytyy kuljettaa sisäkenkiä mukanasi. Paljasjalkakengät ovat todelle kevyet, eikä ne vie laukusta tai repusta paljoakaan tilaa!

 

 

 

 

Lenkillä. Paljasjalkakengillä kävely tai juoksu vahvistaa jalan lukuisia lihaksia ja korjaa erilaisia virheasentoja. Kevyillä tossuilla tuntuma alustaan on aivan omaa luokkaansa! Jalan lihasten päästessä kunnolla töihin, saat kaupanpäälle terveet ja vahvat jalat. Muistathan aloittaa paljasjalkajalkineilla lenkkeily maltillisesti!

 

 

 

 

 

Vesiurheilussa. Leguano paljasjalkajalkineet ovat kuin tehty erilaisiin vesiurheilulajeihin. Niiden pitävästä pohjasta on apua esimerkiksi veneen kannella liikkuessa tai märällä rantakalliolla kävellessä. Kastuessaan paljasjalkajalkineet kuivuvat nopeasti. Kevyet ja pienet jalkineet on myös helppo pakata esimerkiksi varustepussiin tai reppuun mukaan.

 

 

 

 

Matkoilla. Oletko kaivannut kevyitä, siistejä, mutta rentoja kenkiä, jotka ovat kaiken lisäksi todella hyvät jalassa? No niin minäkin ja minulla on ongelmaasi täydellinen vastaus. Leguano paljasjalkajalkakengät ovat matkoilla mitä mainioimmat kengät! Ne vievät matkalaukusta vain vähän tilaa ja niiden monikäyttöisyys tekee kenkien valinnasta helppoa! Samat kengät sopivat kaupungille ja lenkille tai muihin aktiviteetteihin. Paljasjalkakengät myös hengittävät hyvin, mikä on plussaa lämpimiin kohteisiin suunnatessa.

 

 

 

Ihan kaikkialla. Monikäyttöiset paljasjalkakengät valikoituvat kesällä jalkaan mitä erilaisimpiin menoihin. Paljasjalkakengillä on käyty kaupungilla, mökillä, jumpassa, metsässä, salilla, saaressa, lenkillä, hotellissa, huvipuistossa ja monissa muissa kesän riennoissa. Kurkkaa paljasjalkakenkämme täältä ja hanki omat monikäyttöiset tossusi!

Kuvat: https://leguanoshoes.com/photo-video-gallery/