TuotemerkitHillRom

HillRom

Hill-Rom on johtava kansainvälinen lääketieteen teknologiaan erikoistunut yritys. Hill-Rom tarjoaa ratkaisuja potilaan liikkuvuuden lisäämiseen, haavanhoitoon ja sen ennaltaehkäisyyn, potilaan seurantaan ja diagnostiikkaan, kirurgiseen turvallisuuden ja tehokkuuden sekä hengitysterveyden edistämiseen. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Leguano

LeguanoOminaisuudet:     
 

Pohja on valmistettu nanoteknologialla kaikilla pinnoilla pitäväksi, eikä siitä mene läpi esimerkiksi lasinsirut tai neulat. Pohjan läpi kuitenkin tuntee maanpinnanmuodot ja jalkapohjan kaikki lihakset pääsevät työskentelemään. Se tekee hyvää ja vahvistaa jalkapohjan lihaksistoa!   

Leguanot ovat konepestäviä!

Noudata näitä yksinkertaisia

pesuohjeita pidentääksesi jalkineiden käyttöikää:

  • Käytä pesupussia

  • Älä käytä huuhteluainetta

  • Ilmakuivaus

Leguanot kuivuvat nopeasti!

 

  
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Medima

Medima

Mediman valikoimiin kuuluu angoravillaiset lämmittimet. Kevyt ja pehmeä angoravilla on luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Angoravillalla on hyvä lämmöneristyskyky, koska siinä on runsaasti ilmaonteloita. Karvan ja ilmaonkaloiden väliin jää ilmaa, joka lämpenee angoravillatuotteen käyttäjän ruumiinlämmön ansiosta. Juuri angoravillan käyttö tekee Mediman lämmittimistä ominaisuuksiltaan ylivertaisia. Lisäksi angoravilla tuntuu ihoa vasten ylellisen miellyttävältä ja se on noin kahdeksan kertaa lampaanvillaa lämpimämpää. Ilmaonkaloiden ansiosta angoravilla myös imee hyvin kosteutta ja luovuttaa sen hitaasti pois. Tällöin tuotteisiin ei jää epämiellyttäviä hajuja. Angora pystyy imemään 60 % kosteutta omaan painoonsa nähden.
 
Mediman käyttämä angora tulee pääasiassa Saksasta ja Kiinasta. Villantuottajia valvotaan säännöllisesti ja näin ollen varmistetaan, että villa leikataan kaneja vahingoittamatta. Angorakanit elävät tilavissa häkeissä ja niiden ravinto on tasapainoista. Tämä takaa sen, että kanit voivat hyvin, jolloin niiden karva on ensiluokkaisen kiiltävää ja pehmeää.
 
Medima lämmittimet sisältävät villaa, angoraa, polyamidia ja elastaania. Elastaani tekee lämmittimistä joustavia ja helposti puettavia sekä antaa niille tukevuutta. Angoralämmittimien saumat on litistetty eli ommeltu niin, etteivät ne paina ihoa ja näin ollen sopivat herkkäihoisillekin. Medima angoralämmittimet voidaan konepestä 40 asteessa. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pedag

PedagEpämukavuutta ja kipua jaloissa?
Liian tiukat tai pienet kengät, korkeat korot, synnynnäiset virheasennot tai loukkaantumiset aiheuttavat usein kipua ja epämukavuutta jaloissa. Jalkaterän virheasennoista aiheutuvat kiputilat saattavat heijastua polviin, lonkkiin ja jopa selkään.

Pedag pohjalliset on useimmille apu näihin pulmiin. Jalkaa tukevien korkealaatuisten muotopohjallisen käyttö oikaisee usein koko tukirangan asentoa ja poistaa näin ollen virheasentojen aiheuttamaa särkyä koko kehossa. Muotopohjallisten avulla kenkiin saadaan tarpeen mukaan lisää hengittävyyttä, lämpöä, tukea tai vaimennusta. Pohjalliset mahdollistavat monille helpon liikkumisen.
 

Pedag Viva®

 

Pedag Viva® on ensimmäinen pohjallinen, joka yhdistää anatomisesti muotoilun pohjarakenteen korkealaatuiseen nahkaan ja maailman ensimmäiseen hajuja neutralisoivaan aktiivihiileen. Nerokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta jalat eivät kipeydy ja pysyvät raikkaina pitkäänkin seistessä tai kävellessä.

 

Pedag VIVA-pohjalliset ovatkin erinomainen valinta esimerkiksi työ- tai kävelykenkiin. Tuoteperheestä löytyy myös Outdoor-pohjalliset, jotka on kehitetty erityisesti ulkoilu- tai vaelluskengissä käytettäväksi.

 

Kaikki Viva®-sarjan pohjalliset on muotoiltu edesauttamaan luonnollista, rullaavaa askellusta. 


Pedag aktiivihiili:


Pedag-aktiivihiili neutralisoi epämiellyttäviä hajuja monia muita tuotteita tehokkaammin erittäin huokoisen rakenteensa ansiosta ja on erittäin hyvin ilmaa läpäisevää. Perinteisissä tuotteissa aktiivihiilihiukkaset on päällystetty lateksilla. Näin ollen niiden tehokkaasti suodattava pinta-ala vähenee huomattavasti. Pedag-aktiivihiili antaa mahdollisimman suuren hiilen pinta-alan huokoisuutensa ansiosta ja näin imee tehokkaasti hajuja. 
 

 

Laatu ja ekologisuus:

Pedag käyttää tuotteidensa valmistukseen korkealaatuisia ja tarkoin valittuja luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa ja juuttia. Tämä takaa tuotteiden kestävyyden, pitkäikäisyyden sekä ekologisuuden. Luonnonmateriaalit myös hengittävät paremmin kuin keinokuidut, eivätkä ime itseensä hajuja – jalkasi pysyvät raikkaina koko päivän ajan.

Pedag-tuotteet auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi jokaisella askeleella, jokaisena päivänä.

 

Pedag. Tuntuu hyvältä - Koe se itse!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Repose

Repose

Repose® -tuotteet ovat Ison-Britannian suosituin painehaavojen hoitojärjestelmä, joilla on onnistuneesti hoidettu yli 3 miljoonaa potilasta. Tyynyt, patjat ja suojukset sopivat painehaavojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn niin kotona kuin hoitolaitoksessa. Repose®-tuotteet toimivat ilman sähköä ja ovat kevyitä ja pieniä varastoida.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitility

Vitility

                                                                     

 

Katso Vitilityn esittelyvideo, voit klikata sen suuremmaksi!


 
Selaa tuotemerkin tuotteita »